Avis Legal

Per tal de complir amb la legalitat vigent i atorgar seguretat i confiança a tots els Usuaris els informem, en virtut de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, que aquesta pàgina web, amb domini www.salvaescales.cat és propietat i està gestionada per SALVAESCALES.CAT. Per a qualsevol consulta o proposta pot contactar amb nosaltres en els telèfons 933 258 003 o al correu electrònic: info#salvaescales.cat

 

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

1. Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesos a ella tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L’accés a la nostra pàgina web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra i expressa de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS, que preguem llegeixi detingudament. L’USUARI, en el moment que utilitza la nostra pàgina web, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’USUARI no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús s’haurà d’abstenir d’utilitzar aquesta pàgina. L’USUARI es compromet a fer un ús adequat de qualssevol serveis i continguts que se li ofereixen a través d’aquest lloc web i a no utilitzar-los per incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe ia l’ordre públic. Reservat el dret a revisar i modificar les presents condicions sense previ avís. Recomanem revisi la versió i data d’aquests termes i condicions. Mitjançant la nostra pàgina web posem a disposició de l’USUARI informació dels nostres productes i serveis jurídics, així com d’altres serveis relacionats amb la nostra activitat, sense que això suposi relació professional, mercantil ni laboral amb l’USUARI.

2. Exactitud i veracitat de les dades facilitades.

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades facilitades, exonerant Impulsa.cat de qualsevol responsabilitat referent a això. L’usuari garanteix i respon, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-los degudament actualitzats. Els propietaris d’aquesta pàgina no seran responsables de l’ús que tercers facin de la informació publicada en aquesta pàgina, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús d’aquesta informació.

 

El domini SALVAESCALES.CAT i els continguts inclosos en aquest lloc web (articles, textos, imatges, logotips, marques, botons, arxius de programari, eslògans, dissenys, programes d’ordinador i els seus elements -codis font, interfícies, aplicacions, estructura, disseny i qualssevol uns altres), estan protegits per la legislació vigent en matèria de propietat industrial i intel·lectual i són propietat de SALVAESCALES.CAT o de tercers que hagin autoritzat el seu ús als propietaris de la pàgina. Queda expressament prohibit qualsevol tipus d’explotació (reproducció, còpia, distribució, modificació, transformació, supressió, manipulació) del contingut d’aquest lloc web sense la prèvia i expressa autorització de SALVAESCALES.CAT. L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, adquisició per part dels Usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que figuren en el mateix. L’USUARI únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent als seus titulars. SALVAESCALES.CAT és una marca registrada, i està prohibida la seva reproducció, imitació, utilització o inserció d’aquestes marques sense la nostra deguda autorització. L’establiment d’enllaços a la nostra pàgina web no confereix cap dret sobre la mateixa i es requereix la nostra autorització expressa per establir-los, quedant prohibida la reproducció total o parcial de les imatges i continguts de la nostra pàgina web en altres pàgines. Així mateix el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci de SALVAESCALES.CAT.

 

CONDICIONS D’ACCÉS

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. No obstant això, determinats serveis, com la sol·licitud d’informació o la contractació de serveis online, requereixen facilitar dades personals mitjançant l’emplenament de formularis. L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’usuari de la nostra política de privacitat. L’Usuari ha d’accedir a la nostra pàgina web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic ia les presents Condicions Generals d’Ús. L’accés al nostre lloc Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’Usuari, que respondrà en tot cas de els danys i perjudicis que pugui causar a tercers oa nosaltres mateixos.