Politica de Privasitat

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, s’informa a les persones que emplenin formularis, que les dades en ells introduïts formaran part de la nostra base de dades. Mitjançant l’enviament d’aquests formularis, el remitent dóna el seu consentiment exprés al tractament automatitzat de les dades incloses en el mateix. Així mateix, l’usuari consent que les seves dades personals quedin integrats en el nostre fitxer, amb l’objecte de mantenir-lo informat de les novetats i serveis relacionats amb la signatura.

Reconeixem la importància de protegir la privacitat de la informació que puguem recollir dels visitants de la nostra pàgina web, pel que ens comprometem a respectar la seva privacitat.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se al despatx de SALVAESCALES.CAT, a l’adreça que figura en aquesta web o bé a la nostra adreça de correu electrònic: info#salvaescales.cat